Inspirationsbuffet: Sammen om bæredygtige løsninger i storkøkkener

Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken? 

Bliv inspireret af konkrete eksempler og idéer fra lokale aktører og eksperter, som arbejder med grønne retter, lokale råvarer og madspildsløsninger. Vi inviterer kantiner, offentlige køkkener, cateringvirksomheder og andre storkøkkener til en eftermiddag fyldt med inspiration, dialog og smagsoplevelser. 

Dato  24. februar 2025
Tid     Kl. 14.00 – 17.00 
Sted  Bæredygtig Herning, Gl. Skolevej 1, sal 2 7400 Herning 

PROGRAM

14.00 Velkommen
   
14.10 Inspiration fra lokale aktører - cases og samtale 
 
  • Midtjysk Gartnerhal: Etablering af lokalt leverandørsamarbejde – direkte fra mark til køkken
  • Kantinen på Herning Rådhus: Innovation, bæredygtighed og vejen til Innovationsprisen. 
  • 3. case TBD
15.10 Smag, oplev, netværk og dialog 
  Smagsprøver og inspiration til nye måder at bruge råvarer på
   
15.55 Inspiration udefra
 
  • Key-note om trends og tendenser, indsiget og idéer til grøn omstilling
  • Luups: Emballage- og bakkeløsninger til bæredygtige køkkener 
  • Closing Loops: Projektmuligheder for bæredygtighed i storkøkkener 

Arrangementet er et led i en række aktiviteter i Closing Loops, og arrangeres i samarbejde med Bæredygtig Herning og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande. 

Skemalagte aktiviteter

Dato
Titel
24-02-2025
14.00 - 17.00
Inspirationsbuffet: Sammen om bæredygtige løsninger i storkøkkener
24-02-2025
14.00 - 17.00
Bæredygtig Herning, Gl. Skolevej 1, sal 2 7400 Herning

Information

Tilmelding slutter
17-02-2025 12.00

Kontakt os

Erhvervshus Hovedstaden S/I

41886605